Witam chciał bym was zapytać czy pasował by wam taki turniej czy po prostu byście go chcieli

.
Myślę o czymś takim :
1. 2,5k punktów czy 2k ??
2. turniej solo
3. max 1 oddział może być sproxowany ( tylko to ma być np. marin robiący za sterna a nie podstawka robiąca za dreada)
4. dopuszczam IA oraz Spece ale nie ma supper heavy itp.
5. brak oceny modelarskiej (mało kto ma pomalowane takie punkty i to raczej aby zachęcić osoby do zagrania czymś nowym co się np. kurzy a na takie punkty się zmieści

)
6. zamiast oceny modelarskiej każdy gracz może oddać 1 głos na jakąś armię inna niż własna która mu się spodoba i za to będą nagrody osobne dla top 3 (choć tu by pewnie zależało od ilości osób zgłoszonych)

(taka zachęta do malowania ale nie wpływa na wyniki samego turnieju )
7. Scenary to do głosowania czy raczej zwykłe czy bardziej Łódzki (czyli udziwnione

)
8. Termin 25.03 to WŚ (szkoda tracić dobrych graczy i niewiem czy sam nie pojade xD) to 2 terminy wypadały by 08.04 lub 22.04
9. wejściówka 10zł i gramy o fajne nagrody i dyplomy czy 5zł i gramy raczej tylko o dyplomy ??
I teraz tak jeśli ktoś ma coś do dodania niech śmiało pisze co by chciał albo co mu się tu nie podoba wszystko jest do przegłosowania wybrania czy po prostu spodoba się orgowi

tak więc czekam na wasze pomysły

Aaa zapomniałem jeśli choć 8 osób się zgłosi to zorganizuje taki turniej (jeśli będzie mniej niż 8 to turniej się nie odbędzie można pograć po prostu w łdk

) . Jeśli ktoś niema aż tylu punktów to pisać smiło na forum jestem więcej niż pewnien że ktoś coś pożyczy

ja np. mam sporo z chaosu i coś się pewnie znajdzie